Wat is Les Ecoles?

Les Ecoles is huiswerkbegeleiding voor  kinderen uit groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs.
Wij werken in kleine groepen met extra hulp van studentbegeleiders.  Onze huiswerkcoördinatoren zijn gespecialiseerde medewerkers die aandacht hebben voor uw kind. Zij geven inzicht in het leerproces,  helpen om een goede planning te maken en leren uw kind léren.  P1200545
Huiswerkbegeleiding van Les Ecoles wordt op maat gemaakt voor uw kind. Ieder kind is immers uniek!

Ook tijd voor ontspanning
Naast individuele huiswerkbegeleiding zijn er bij Les Ecoles ook veel leuke dingen te doen. Onze begeleiders zorgen voor harmonieuze sfeer en een perfecte balans tussen inspanning en ontspanning. Is het huiswerk eenmaal af, dan kan ieder kind zich vermaken zoals hij of zij wilt. Van sporten en spelen tot lezen en computeren – er is voor elk wat wils. Hierdoor blijft de motivatie van uw kind altijd hoog.

Korte communicatielijnen
De communicatielijnen met u als ouder zijn kort, u ontvangt dagelijks een verslag van ons via ons beveiligd ouderportaal. Zo blijft u goed op de hoogte van het leerproces van uw kind.

Wilt u meer informatie over onze huiswerkbegeleiding? Neemt u dan contact op met één van onze Les Ecoles coördinatoren of leidinggevende Bernadette Lakeman.