Hulp bij huiswerk in groep 7

Heeft uw kind moeite met het huiswerk in groep 7? Gaan sommige onderwerpen te snel, of zijn er specifieke vragen waar hij of zij graag wat meer uitleg over zou willen hebben? Les Ecoles biedt uw kind graag een helpende hand!

Wij organiseren iedere schoolweek gezellige huiswerkklassen aan de Cruquiusweg in Heemstede. Uw kind kan bij ons niet alleen terecht voor hulp bij het huiswerk in groep 7, maar ook voor bijles over de onderwerpen die hij of zij moeilijk vindt. Daarbij is er altijd ruimte voor een persoonlijke benadering. Wilt u weten wat onze aanpak voor uw kind kan betekenen? Les Ecoles legt u graag uit hoe wij het huiswerk in groep 7 benaderen.

Altijd een persoonlijk antwoord op lastige vragen

Het huiswerk in groep 7 van de basisschool is bedoeld om kinderen alvast voor te bereiden op de middelbare school. Met onderwerpen als rekenen, natuur, aardrijkskunde, geschiedenis en natuurlijk het dictee leren kinderen door middel van het huiswerk in groep 7 hoe het is om later zelfstandig aan verschillende vakken te moeten werken. Dit is natuurlijk niet altijd even makkelijk – de toename van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid is een flinke omschakeling. Ook kan het zijn dat de uitleg over sommige onderwerpen niet goed aansluit op de leerbehoefte van uw kind.

Les Ecoles vindt het belangrijk dat ieder kind de kans krijgt om een zo goed mogelijke start te maken op het voortgezet onderwijs. Daarom bieden wij graag persoonlijke hulp bij het huiswerk in groep 7. Het gebruik van kleine groepen van maximaal 10 kinderen maakt individuele begeleiding mogelijk en zorgt ervoor dat uw kind altijd de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft om het huiswerk uit groep 7 goed te kunnen begrijpen.

Inschrijven voor hulp bij huiswerk in groep 7?

Bent u op zoek naar een leuke huiswerkklas waar uw zoon of dochter onder persoonlijke begeleiding kan werken aan het huiswerk uit groep 7? Schrijf uw kind dan in bij Les Ecoles! Wij zijn vanaf 1 september iedere schoolweek op maandag, dinsdag en donderdag geopend. Uw kind kan tussen 14:30u en 18:30u voor alle vragen over het huiswerk uit groep 7 bij ons terecht. Bij voldoende inschrijvingen kunnen er eventueel ook huiswerkklassen op woensdag en vrijdag worden georganiseerd. In de schoolvakanties is er geen huiswerkbegeleiding; dan kan uw kind op onze buitenschoolse opvang gezellig meedoen met leuke activiteiten en uitstapjes.

Wilt u uw kind bij ons inschrijven, heeft u vragen over onze tarieven, of zou u graag een keer langs willen komen bij Les Ecoles? Neem dan direct contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag om een passende oplossing te vinden.