Bijles op het voortgezet onderwijs

Is uw kind net begonnen op het voortgezet onderwijs? De middelbare school is de eerste tijd vaak even wennen.

succesverhaal-max

Max:”Ik haal nu eindelijk voldoendes.”

De omgeving, de manier van werken, de lesstof – vrijwel alles is anders. Hoe leuk deze nieuwe wereld meestal wel niet kan zijn, het is soms toch ook een beetje lastig. Extra ondersteuning is dan vaak bijzonder prettig.

Daarom biedt Les Ecoles nu middels onze partner The School ook bijles voor het voortgezet onderwijs, speciaal voor kinderen in de 1e en 2e klas. De onderwerpen en vakken waar uw kind moeite mee heeft op het voortgezet onderwijs komen tijdens de bijles uitgebreid aan bod. Persoonlijke aandacht is bij The School gegarandeerd; de groepen zijn kleinschalig en er zijn per groep 2 begeleiders. Hierdoor kan zij de de bijles voor het voortgezet onderwijs altijd op maat aanbieden.

Wat zijn de voordelen van bijles voor het voortgezet onderwijs?

De laatste jaren kiezen steeds meer leerlingen van het voortgezet onderwijs ervoor om bijles te volgen. Dit heeft in de praktijk weinig te maken met capaciteiten – het draait voornamelijk om begrip. Een vakdocent heeft immers zelden de ruimte om voor iedere leerling afzonderlijk te zoeken naar de beste, meest effectieve uitleg.

Friso: "The School heeft me geholpen om mijn tijd efficiënt in te delen."

Friso: “The School heeft me geholpen om mijn tijd efficiënt in te delen.”

The School heeft deze ruimte gelukkig wel. Wij geven uw zoon of dochter tijdens onze bijles voortgezet onderwijs een helder, persoonlijk inzicht in de onderwerpen die hij of zij lastig vindt. Onze bijles voortgezet onderwijs sluit perfect aan op diverse onderwerpen, van Nederlands en Engels tot rekenkundige vaardigheden. Ook kunnen kinderen bij ons speciale workshops volgen over agendabeheer, mindmaps, executieve functies, time management, zelfstandig leren en het opbouwen van sociale vaardigheden.

Direct inschrijven voor bijles voortgezet onderwijs

Zoekt u een leuke plek waar uw kind na schooltijd terecht kan voor extra les en ondersteuning? The School is een speciaal instituut waar kinderen op het voortgezet onderwijs niet alleen bijles kunnen volgen, maar ook kunnen ontspannen na de schooldag.

Bent u benieuwd naar onze manier van werken of onze tarieven, of wilt u uw kind meteen inschrijven? U kunt altijd contact opnemen met ons team. Wij beantwoorden graag uw vragen en zoeken altijd naar een passende oplossing voor uw kind.