Huiswerkbegeleiding in de buurt van Haarlem?

Zit uw zoon of dochter in de laatste jaren van de basisschool, en wilt u ervoor zorgen dat hij of zij zich optimaal op het voortgezet onderwijs kan voorbereiden? Heeft uw kind de overstap naar de middelbare school al gemaakt en blijken de nieuwe vakken soms iets te lastig? Als u op zoek bent naar duidelijke huiswerkbegeleiding in de buurt van Haarlem bent u bij Les Ecoles aan het juiste adres.

Wij bieden huiswerkbegeleiding dichtbij Haarlem voor basisschoolleerlingen in groep 7 en 8 en middelbare scholieren in de 1e en 2e klas. Dankzij het gebruik van kleine groepen (maximaal 10 leerlingen per twee begeleiders) is er altijd ruimte voor persoonlijke uitleg en ondersteuning. Bovendien is onze locatie aan de Cruquiusweg in Heemstede uitstekend bereikbaar vanuit Haarlem; goede huiswerkbegeleiding is bij Les Ecoles altijd dichtbij.

Bij Les Ecoles krijgt uw kind altijd de beste begeleiding

De omschakeling van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs brengt veel nieuwe vakken en uitdagingen met zich mee – kinderen moeten in korte tijd zelfstandig leren werken en plannen en krijgen daarbij ook steeds meer huiswerk mee naar huis. Les Ecoles vindt het belangrijk dat kinderen in deze drukke periode op duidelijke, persoonlijke ondersteuning kunnen vertrouwen.

De huiswerkbegeleiding die wij voor Haarlem bieden combineert hulp bij huiswerk maken met individuele uitleg over lastige onderwerpen, zodat uw kind bij ons altijd een passend antwoord op zijn of haar vragen kan vinden. Daarbij bieden wij tijdens onze huiswerkbegeleiding dichtbij Haarlem ook workshops die de zelfstandigheid van uw kind helpen te vergroten – van plannen, agendabeheer en mindmapping tot assertiviteit en sociale vaardigheden.

Direct inschrijven voor huiswerkbegeleiding dichtbij Haarlem

Wilt u uw kind graag inschrijven voor persoonlijke huiswerkbegeleiding in de buurt van Haarlem? Les Ecoles is  geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14:30u tot 18:30u. Bij voldoende aanmeldingen is huiswerkbegeleiding op woensdag en vrijdag ook mogelijk. In de schoolvakanties is Les Ecoles gesloten. Leerlingen van de basisschool kunnen tijdens de vakantieperiodes uiteraard wel meedoen met de leuke activiteiten die op onze buitenschoolse opvang worden georganiseerd.

Heeft u vragen over onze mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding in de buurt van Haarlem? Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven, of zou u graag langs willen komen om een kijkje te nemen op onze locatie? U kunt voor al uw vragen direct contact opnemen met Les Ecoles. Wij bieden uw kind graag de best mogelijke ondersteuning.