Huiswerkbegeleiding bij Les Ecoles

Huiswerk maken en school gaan hand in hand. Kinderen leren nieuwe onderwerpen immers sneller goed te beheersen wanneer ze er regelmatig mee oefenen. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat uw kind het huiswerk ook daadwerkelijk kan maken. Een oefening is pas echt waardevol wanneer uw kind het kan begrijpen. Loopt uw kind bij het maken van zijn of haar huiswerk weleens tegen lastige vragen aan? In dat geval is de huiswerkbegeleiding van Les Ecoles de perfecte oplossing.

Les Ecoles begrijpt dat kinderen soms wat extra hulp nodig hebben om hun huiswerk op de juiste manier te kunnen maken. Daarom bieden wij persoonlijke huiswerkbegeleiding voor leerlingen op de basisschool en het voortgezet onderwijs. Door te werken met gezellige, kleinschalige groepen kunnen wij ieder kind op individueel niveau de huiswerkbegeleiding bieden die hij of zij nodig heeft. Onze begeleiders zorgen daarbij niet alleen voor goede ondersteuning, maar ook voor een prettige sfeer en een gezonde balans tussen werk en ontspanning.

Meer weten over de huiswerkbegeleiding van Les Ecoles? Onze website geeft een goed beeld van onze mogelijkheden. Voor vragen of direct inschrijven kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Huiswerkbegeleiding voor de basisschool

Zit uw kind in groep 7 of 8 en bent u op zoek naar goede huiswerkbegeleiding? Zoekt u een leuke, gezellige omgeving waar uw zoon of dochter extra hulp bij zijn of haar schoolwerk kan krijgen? Bij Les Ecoles vindt u altijd een passende oplossing. Onze huiswerkbegeleiding ondersteunt kinderen op een individuele manier en zorgt ervoor dat zij zich goed voor kunnen bereiden op het zelfstandige werken op de middelbare school. Kinderen kunnen naast huiswerkbegeleiding kiezen uit diverse interessante workshops zoals plannen, mindmappen en leren leren, en krijgen volop ruimte om te sporten, te chillen of even iets voor zichzelf te doen.

Maak kennis met onze huiswerkbegeleiding voor de basisschool

Huiswerkbegeleiding voor het voortgezet onderwijs

Zit uw kind al op het voortgezet onderwijs? Leerlingen krijgen in de 1e en 2e klas van de middelbare school veel nieuwe vakken – en ook veel huiswerk. De huiswerkbegeleiding van onze partner The School is ontwikkeld om uw kind hierbij op een persoonlijke manier bij te helpen. Onze huiswerkbegeleiding richt zich daarbij niet alleen op het beantwoorden van vragen, maar ook op het leren van belangrijke vaardigheden. Wij bieden uw kind alle inzichten die nodig zijn om snel en effectief zelfstandig te kunnen werken.

Maak kennis met onze huiswerkbegeleiding voor het voortgezet onderwijs