Huiswerkbegeleiding voortgezet onderwijs

Is uw kind pas naar de middelbare school gegaan? De eerste jaren van het voortgezet onderwijs zijn meestal een grote omschakeling – kinderen moeten in de 1e en 2e klas immers steeds zelfstandiger kunnen leren. Vaak komt daar ook nog eens een flinke hoeveelheid huiswerk bij kijken.

Onze partner The School vindt het belangrijk dat kinderen in de eerste jaren van het voortgezet onderwijs goede, persoonlijke huiswerkbegeleiding kunnen krijgen. Wij begrijpen dat het niet altijd even makkelijk is om wegwijs te worden in alle nieuwe vakken en onderwerpen. Onze huiswerkbegeleiding voor het voortgezet onderwijs helpt uw kind om zelfstandiger te leren werken en zorgt ervoor dat hij of zij nooit op moeilijke vragen hoeft vast te lopen.

Voordelen van huiswerkbegeleiding op het voortgezet onderwijs

Zelfstandig werken, huiswerk plannen, toetsen leren – de eerste klassen van de middelbare school zitten vol met nieuwe uitdagingen. Onze huiswerkbegeleiding voor het voortgezet onderwijs helpt uw kind om op een goede manier met deze extra verantwoordelijkheden om te gaan. Onze begeleiders hebben bovendien ruime ervaring met de vakken en lesstof van het voortgezet onderwijs, waardoor de huiswerkbegeleiding altijd aansluit op de vragen van uw kind.

The School zorgt ervoor dat uw kind op de aangegeven middagen zich in een rustige, harmonieuze sfeer kan concentreren op het huiswerk voor die dag. Bij aankomst op de huiswerkbegeleiding voor het voortgezet onderwijs wordt altijd eerst gekeken naar het opgegeven huiswerk en of er eventueel geleerd moet worden voor een toets. Vervolgens kan uw kind aan de slag. Door de kleine groepen is daarbij altijd de mogelijkheid tot individuele begeleiding. Is het huiswerk eenmaal af, dan kan uw zoon of dochter even heerlijk ontspannen, sporten, computeren of spelen. Ook bieden wij workshops waar uw kind alles kan leren over agendabeheer, mindmaps, zelfstandig leren en sociale vaardigheid.

Aanmelden voor huiswerkbegeleiding voortgezet onderwijs

Vindt u het een prettig idee dat uw kind op het voortgezet onderwijs goede huiswerkbegeleiding kan krijgen? The School is iedere schoolweek geopend. Uw kind komt op de aangegeven middag(en) zelfstandig naar ons toe en krijgt altijd de beste ondersteuning. In de schoolvakanties is Les Ecoles gesloten.

Zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden van onze huiswerkbegeleiding voor het voortgezet onderwijs? Bent u benieuwd naar onze tarieven, of wilt u uw zoon of dochter liefst direct inschrijven? Neem dan contact op met The School. Zij helpen u graag verder!