Huiswerkhulp bij Les Ecoles

Gaat uw kind binnenkort van de basisschool naar het voortgezet onderwijs, of heeft hij of zij de overstap net gemaakt? Heeft uw zoon of dochter moeite met bepaalde huiswerkopdrachten en zoekt u de ideale manier om hem of haar hierbij te ondersteunen? De huiswerkhulp van Les Ecoles brengt alle antwoorden eenvoudig binnen handbereik!

Kinderen in groep 7 en 8 van de basisschool en klas 1 en 2 van de middelbare school kunnen vanaf 1 september bij Les Ecoles terecht voor persoonlijke huiswerkhulp in een kleine, gezellige groep. Wij bieden iedere schoolweek huiswerkhulp op maandag, dinsdag en donderdag van 14:30u tot 18:30u. Wilt u weten wat onze aanpak zo uniek en effectief maakt? Les Ecoles legt het graag aan u uit!

De voordelen van persoonlijke huiswerkhulp

De laatste jaren van de basisschool zijn een drukke, veranderlijke periode, net als de eerste jaren van het voortgezet onderwijs. Kinderen worden in groep 7 en 8 geleidelijk voorbereid op de middelbare school – ze krijgen steeds meer huiswerk en verantwoordelijkheid. In de 1e en 2e klas wordt de planning door alle nieuwe vakken en ervaringen nog drukker. Ondertussen wordt ieder kind geacht op hetzelfde tempo mee te komen met de lesstof – terwijl ieder kind juist een eigen leertempo heeft. Hierdoor kan het gebeuren dat uw kind niet de ruimte krijgt om ieder vak goed te begrijpen.

De huiswerkhulp van Les Ecoles helpt om dit probleem te voorkomen. Onze begeleiders hebben immers de ruimte om uw kind persoonlijke huiswerkhulp op maat te bieden. De uitleg en begeleiding sluiten dus altijd aan op de behoeften van uw kind. Les Ecoles biedt kinderen tijdens de huiswerkhulp bovendien ook de mogelijkheid om workshops te volgen waarmee zij hun zelfstandig leervermogen en sociale vaardigheden gericht kunnen ontwikkelen.

Direct aanmelden voor huiswerkhulp?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze huiswerkhulp, of zou u uw kind graag direct bij Les Ecoles willen inschrijven? Heeft u vragen over onze faciliteiten, tarieven of werkwijze, of wilt u een keer langskomen voor een kop koffie en een kennismaking?

Les Ecoles helpt u graag om de beste begeleiding voor uw kind te regelen. Onze medewerkers kunnen al uw vragen over onze huiswerkhulp voor u beantwoorden en direct de inschrijving voor u regelen. Neem contact op met Les Ecoles en ontdek wat onze huiswerkhulp uw kind te bieden heeft!