De huiswerkklas van Les Ecoles

Staat uw kind op het punt om naar het voortgezet onderwijs te gaan, en heeft hij of zij moeite met sommige huiswerkonderwerpen op de basisschool? Zit uw kind in de 1e of 2e klas van de middelbare school en blijken bepaalde vakken soms net iets te moeilijk? In dat geval biedt de huiswerkklas van Les Ecoles de ideale oplossing.

Les Ecoles organiseert iedere maandag, dinsdag en donderdag tussen 14:30u en 18:30u een huiswerkklas aan de Cruquiusweg in Heemstede. Onze huiswerkklas is gezellig en kleinschalig – iedere groep bevat maximaal 10 kinderen en wordt begeleid door twee docenten. Hierdoor weet u bij Les Ecoles altijd zeker dat uw kind de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft.

Een gezellige huiswerkklas met persoonlijke aandacht

Kinderen beginnen in groep 7 en 8 van de basisschool geleidelijk naar het werkritme van het voortgezet onderwijs toe te werken: ze krijgen vaker huiswerk mee en worden ook vaker geacht om dit zelfstandig te maken. Hoewel ieder kind een eigen leertempo heeft blijft de les echter hetzelfde. Dit kan ervoor zorgen dat uw kind niet met ieder onderwerp even goed uit de voeten kan. Eenmaal aangekomen op de middelbare school gaat het tempo verder omhoog en komen er veel nieuwe vakken bij. Ook dit kan ervoor zorgen dat uw kind het overzicht soms even verliest.

De huiswerkklas van Les Ecoles is ontwikkeld om kinderen hierbij te ondersteunen. De begeleiders van de huiswerkklas nemen iedere dag samen met uw kind het huiswerk door en helpen hem of haar waar nodig om dit te maken. Moeilijke onderwerpen krijgen daarbij uitgebreide aandacht, zodat uw kind optimaal op zijn of haar niveau kan presteren. Daarnaast kan uw kind in de huiswerkklas kiezen om workshops te volgen over agendabeheer, zelfstandig plannen en de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Is het huiswerk eenmaal af, dan krijgt uw kind alle ruimte om de dag leuk af te sluiten.

Direct inschrijven op onze huiswerkklas?

Wilt u uw kind inschrijven voor de huiswerkklas van Les Ecoles? Wilt u meer weten over onze werkwijze, faciliteiten en tarieven, of zou u graag een keer willen komen kennismaken op onze locatie?

U kunt voor al uw vragen direct contact opnemen met Les Ecoles. Wij vertellen u graag meer over onze huiswerkklas en wat wij voor uw kind kunnen betekenen. Indien gewenst kunnen onze medewerkers een kennismakingsgesprek voor u inplannen of direct de inschrijving bij de huiswerkklas voor u regelen.