Heeft uw kind hulp bij rekenen nodig?

Zit uw kind in groep 7 of 8 van de basisschool en heeft hij of zij moeite met rekenen? De lessen op de basisschool staan tijdens de laatste twee jaar steeds meer in het teken van het voortgezet onderwijs. Kinderen krijgen meer huiswerk mee naar huis en onderwerpen als rekenvaardigheid nemen daarbij vaak een prominente plek in. Ieder kind wordt hierbij geacht in hetzelfde tempo te leren – maar dat is vooral bij rekenen niet altijd even eenvoudig.

Gelukkig kunnen leerlingen van de basisschool altijd bij Les Ecoles terecht om extra hulp bij rekenen te krijgen. Wij organiseren ieder schooljaar vanaf 1 september gezellige huiswerk- en bijlesgroepen voor hulp bij rekenen. Les Ecoles is maandag, dinsdag en donderdag van 14:30u tot 18:30u geopend; bij voldoende inschrijvingen zijn er ook klassen op woensdag en vrijdag. Wilt weten hoe onze hulp bij rekenen in zijn werk gaat? Les Ecoles vertelt u graag meer.

Persoonlijke hulp bij rekenen in een gezellige omgeving

Leraren hebben op de basisschool meestal weinig ruimte om kinderen op individueel niveau te begeleiden. Dit neemt echter niet weg dat ieder kind een eigen manier van leren heeft. Voor sommige kinderen sluit de lesstof hier niet goed genoeg op aan om alles echt te kunnen begrijpen.

Voor die kinderen biedt Les Ecoles persoonlijke hulp bij rekenen. Daarbij werken wij met gezellige, kleine groepen; er zijn maximaal 10 kinderen per twee begeleiders, waardoor ieder kind individuele ondersteuning en hulp bij rekenen kan krijgen. Iedere vraag komt aan bod en de begeleiding zorgt altijd voor een goede sfeer en een duidelijk antwoord. Uiteraard zijn er behalve hulp bij rekenen ook mogelijkheden om na het werken even te ontspannen – is uw kind eenmaal klaar met het huiswerk of de lesstof van de dag, dan vindt hij of zij altijd iets leuks om voor zichzelf te doen.

Direct inschrijven voor hulp bij rekenen bij Les Ecoles?

Wilt u uw kind graag aanmelden voor hulp bij rekenen bij Les Ecoles? Heeft u vragen over onze tarieven, of zou u graag willen weten hoe onze hulp bij rekenen precies in zijn werk gaat? Les Ecoles werkt graag met u samen om de beste ondersteuning voor uw kind te regelen.

Neem contact op met een van onze medewerkers als u direct wilt inschrijven, meer wilt weten over onze hulp bij rekenen of een afspraak wilt maken om een keer langs te komen op onze locatie. U bent altijd van harte welkom voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek.