Les Ecoles Bloemendaal

Van harte welkom op onze Huiswerk BSO: Les Ecoles Bloemendaal. Mijn naam is Marjolein Stals en ik ben coördinator van de Huiswerk BSO  in Bloemendaal.
P1200548Deze groep is speciaal ontwikkeld voor kinderen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Bij ons komen de kinderen na school voor hun ontspanning, maar daarnaast begeleiden wij hen met hun huiswerk en zorgen dat dit af is voordat zijn naar huis gaan. Rustig voor hen, want ze houden hun avond vrij voor sport of ontspanning en rustig voor u, want u hoeft hier ‘s avonds geen aandacht meer aan te besteden  en kunt uw tijd met uw kind anders invullen!

Hoe ziet een middag er bij ons uit?

Als de kinderen na school naar de Huiswerk BSO komen (dit kan zelfstandig of met een Les Petits bus), dan kunnen zij eerst zelf wat eten en drinken pakken. Daarna bespreken we met uw kind wat hij/zij aan huiswerk heeft. Samen maken we een planning voor de middag waarbij natuurlijk gekeken wordt naar een goede verdeling van vrije tijd en huiswerk!
Er zijn (stille) werkplekken beschikbaar om huiswerk te maken en en samen met mijn collega kunnen we de kinderen waar nodig helpen en overhoren. Daarnaast  is er ook gelegenheid voor een spelletje of een praatje en kunnen de kinderen buiten een potje voetballen of gewoon even lekker chillen.

Openingstijden en KostenP1200544

Onze Huiswerk BSO is open op maandag, dinsdag en donderdag na school tot 18:30 uur. In de vakanties zijn wij gesloten maar onze buurlocaties BSO Josephschool, BSO BSV en BSO Bos en Duin niet, dus er is altijd vakantieopvang mogelijk.
Daarnaast is het ook mogelijk om een middag Huiswerk BSO te combineren met één of meerdere middagen reguliere BSO.

Informatie en aanmelden

Mocht u geïnteresseerd zijn, maar graag nog wat meer informatie willen hebben? Komt u dan eens langs, wij laten u graag onze Huiswerk BSO zien.
Als u uw kind wilt aanmelden voor de Huiswerk BSO klik dan hier voor het aanmeldformulier.

Tot gauw op op onze Huiswerk BSO Les Ecoles!

Marjolein Stals,
coördinator Les Ecoles Bloemendaal

Adresgegevens:
Bloemendaalseweg 126
2061 CP Bloemendaal
Tel: 023-5253706
LRKP: 844742910