Les Ecoles Heemstede

P1200499Van harte welkom op onze Huiswerk BSO: Les Ecoles Heemstede. Mijn naam is Judith Slootheer en ik ben de coördinator van deze Huiswerk BSO aan de Cruquiusweg.
Deze groep is speciaal ontwikkeld voor kinderen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Bij ons komen de kinderen na school voor hun ontspanning, maar daarnaast begeleiden wij hen met hun huiswerk en zorgen dat dit af is voordat zijn naar huis gaan. Rustig voor hen, want ze houden hun avond vrij voor sport of ontspanning en rustig voor u, want u hoeft hier ‘s avonds geen aandacht meer aan te besteden  en kunt uw tijd met uw kind anders invullen!

Hoe ziet een middag er bij ons uit?

Als de kinderen na school naar de Huiswerk BSO komen (dit kan zelfstandig of met een Les Petits bus), dan kunnen zij eerst zelf wat eten en drinken pakken.huiswerk.1 Daarna bespreken we met uw kind wat hij/zij aan huiswerk heeft. Samen maken we een planning voor de middag waarbij natuurlijk gekeken wordt naar een goede verdeling van vrije tijd en huiswerk!
Er zijn (stille) werkplekken beschikbaar om huiswerk te maken en en samen met mijn collega kunnen we de kinderen waar nodig helpen en overhoren. Daarnaast  is er ook gelegenheid voor een spelletje of een praatje en kunnen de kinderen samen met onze buurBSOgroepen (de Panters en de Poema’s) buiten een potje voetballen of gewoon even lekker chillen.

Openingstijden

Onze Huiswerk BSO is open op maandag, dinsdag en donderdag na school tot 18:30 uur (woensdag van 12:00-16:00 uur). In de vakanties zijn wij gesloten maar onze buurgroepen niet, dus er is altijd vakantieopvang mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om een middag Huiswerk BSO te combineren met één of meerdere middagen reguliere BSO.

DSC 0070 300x200 Huiswerk BSO Les ÉcolesInformatie en aanmelden

Mocht u geïnteresseerd zijn, maar graag nog wat meer informatie willen hebben? Komt u dan eens langs, wij laten u graag onze Huiswerk BSO zien.
Ook kunt u bellen of mailen naar leidinggevende Les Ecoles Bernadette Lakeman op tel. 023-5318240 of planning@lespetits.nl. Als u uw kind wilt aanmelden voor de Huiswerk BSO klik dan hier voor het aanmeldformulier.

 

Met vriendelijke groet,

Judith Slootheer,
coördinator Les Ecoles Heemstede

Adresgegevens:
Cruquiusweg 39A
2102 LS Heemstede
Tel: 06-11728002
LRKP: 188534179