Ondersteuning bij Les Ecoles

Kinderen kunnen bij het leren vaak wat ondersteuning gebruiken, zij krijgen immers op school iedere dag weer met nieuwe onderwerpen en informatie te maken. De kennis en vaardigheden die ze hiermee kunnen ontwikkelen zijn belangrijk voor hun toekomst – maar ieder kind heeft een eigen manier van denken en leren. In een ideale wereld zouden alle lessen hier op een individuele manier èn tempo op aansluiten. Hiervoor is echter niet altijd genoeg ruimte. Eigen voorkeur speelt bovendien ook een rol; sommige onderwerpen spreken uw kind immers meer aan dan andere.

De juiste ondersteuningde juiste ondersteuning

Soms kan dit betekenen dat uw kind net iets meer uitleg en ondersteuning nodig heeft om een onderwerp echt goed te kunnen begrijpen. Les Ecoles biedt geen bijles voor de basisschool maar geeft wel de juiste ondersteuning. Onze begeleiders stemmen de huiswerkbegeleiding altijd precies af op de behoeften van uw kind en zorgen voor een prettige, ontspannen sfeer.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees meer over onze manier van werken of neem direct contact op!

Bijles voor het voortgezet onderwijs

Kinderen hebben in de 1e en 2e klas van de middelbare school altijd veel nieuwe vakken. Daarbij moet er vaak op een andere manier gewerkt worden, terwijl uw kind ook in een nieuwe omgeving terechtkomt. Zou uw kind graag wat meer uitleg willen over een specifiek vak? Onze partner The School kan op aanvraag bijles in verschillende vakken verzorgen waardoor uw kind beter leert leren.

Ontdek de mogelijkheden van onze bijles voor het voortgezet onderwijs